Vegan schoenen Online

Op zoek naar Veganistische duurzame vegan schoenen online als vegetariër of veganist? Of omdat het gewoon beter is voor het milieu? Steeds meer mensen kiezen voor veganistische mode, waarbij een positieve bijdrage aan milieu en dier centraal staat. Deze vega mode sluit volledig aan bij een vegan levensstijl. De duurzame vegan schoenen, boots, veterschoenen, enkellaarsjes, slippers en de vegan werkschoenen van Veganwear.nl sluiten hier perfect bij aan! Daarom worden de vega schoenen en vegan producten in de vegan winkel geproduceerd  op een veganistische wijze. Dit betekent dat de groene schoenen van natuurlijke, milieu- en diervriendelijke materialen gemaakt worden. Kortom Vegan Shoes to protect animals.

Voorbeelden van materialen zoals Piñatex schoenen van ananasleer, kurk, paddenstoel, hergebruikte plastic flessen en micro vezel. Daarom kunt u bij ons als vegetariërs of veganist vega schoenen of vegan producten vinden. Zo vindt u in de  vegan winkel alleen maar kwaliteits-producten, die van deze materialen gemaakt zijn. Ook hier is informatie over te vinden in de vegan blog van Veganwear.nl

 

Diervriendelijke Schoenen van Veganwear.nl

Door voor veganistische schoenen te kiezen draagt u uw steentje bij aan een betere wereld, doordat de schoenen organisch en diervriendelijk zijn. Zo houdt u de voetstap die u op deze prachtige wereld achterlaat zo klein mogelijk! De door Veganwear.nl aangeboden vegan schoenen, sneakers, boots, enkellaarsjes en slippers sluiten naadloos aan bij de laatste trends op het gebied van mannen- en vrouwenschoenen. Daarnaast zijn veel van de schoenen in de vegan winkel met de hand gemaakt en dat van de beste materialen zoals schoenen van ananasleer. Zo bent u ervan verzekerd dat u de komende jaren vooruit kunt met deze schoenen.

Vegan Accessoires

Naast schoenen vindt u ook accessoires zoals Piñatex tassen, kurk portemonnees, microfiber riemen en petten. Alle vegan accessoires dragen vegan keurmerken, zo bent u verzekerd van een diervrij kwaliteit product. Net als bij de schoenen worden veel producten met de hand gemaakt, wat de kwaliteit ten goede komt.Dit handwerk wordt gedaan in Portugal waar de kennis om schoenen te maken soms wel drie generaties terug gaat. Zo bent u verzekerd van goede materialen, buitengewoon vakmanschap en een accessoires waar u jaren plezier van heeft.

persoonlijk contact klantenservice

Persoonlijk contact klantenservice

Snel verzenden veganwear

Boven € 80,- gratis en binnen 24 uur verzonden

Veilig bestellen en betalen veganwear

Veilig winkelen en betalen

veganwear 100%

100% Veganistisch

Vegan Schoenen

De grondstoffen die gebruikt worden zijn diervriendelijk en daardoor afkomstig van materialen met een lage belasting voor de aarde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van Piñatex ananasbladeren of kurk schoenen. Weet u zoal dat van ananasbladeren prachtige dames- en herenschoenen gemaakt kunnen worden, die daardoor bijdragen aan een beter milieu? Door de vegan schoenen online te kopen, verminderd u milieu vervuiling onder andere omdat dan het transport zo kort mogelijk gehouden kan worden.

Onderdeel van de Dutch Focus Group

Vegawear.nl is onderdeel van de Dutch Focus Group, waarvan de missie en visie wordt gedeeld in de bedrijfsvoering. Als lid hiervan bieden wij daarom alleen producten van merken die aansluiten bij de principes van de Dutch Focus Group. Dit betekent dat alle producten van organisch of gerecycled materiaal gemaakt zijn. De producten worden daarom ook vrij van dierenleed aangeboden en kunnen hierdoor worden bestempeld als cruelty free.

Wilt u meer weten over onze schoenen of de manier waarop onze veganistische schoenen geproduceerd worden? Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord om u hier meer over te vertellen! Samen gaan we voor een beter milieu zonder dierenleed.

Veganwear.nl waarom?

 

Veganwear.nl is ontstaan uit de behoefte als consument, naar dagelijkse gebruiksvoorwerpen die vrij van dierlijk materiaal of leed zijn. Als dierenliefhebber en eigenaar van Faunatuurlijk kon ik daarom niet meer heen om wat er met dieren en het milieu om ons heen gebeurde en gebeurd. Al gauw resulteerde dat in een bedrijfsvoering die uitsluitend biologisch is, en uiteraard werkt dit in het privé leven net zo. Tot mijn verbazing loopt Nederland hier enorm mee achter. Zo zijn de materialen er wel en de vegan schoenen en accessoires zijn wel aanwezig, echter in beperkte mate.

De omslag en start van veganwear viel samen met de ontwikkeling van de stof Piñatex (ananas bladeren) wat een fantastisch alternatief is voor leer. Omdat schoenen van die stof niet aanwezig waren en wel verkocht werden in het buitenland ontstond het idee van veganwear. Zo is de doelstelling van veganwear dan ook geen dierenleed en zo min mogelijk milieuvervuiling. Hierom bieden wij ons assortiment dan ook alleen online aan. Ondertussen zijn we een behoorlijk begrip aan het worden. Zo vinden ook steeds meer leveranciers ons en breid het assortiment zich elke maand weer uit. Daarom zal u ook niet verbaasd zijn over het feit dat er ook steeds meer alternatieven beschikbaar komen. Leveranciers en ateliers spelen dan ook in op de vraag waardoor u als consument meer keus gaat krijgen.

 

Samen voor een betere wereld.

 

De doelstelling van veganwear.nl is om in de nabije toekomst een winkel te openen, informatie daarover zal via de facebook pagina, blog en de bekende kanalen verlopen. In deze fysieke winkel zullen wij hetzelfde assortiment als de online winkel voeren. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid de natuurlijke stoffen te voelen en om de vegan schoenen te passen. Uiteraard blijft het online assortiment ons speerpunt, dit omdat online ondernemen verreweg het beste is voor het milieu en de dieren om ons heen. Het uitgangspunt “Samen voor een betere wereld” blijft daarom dan ook de kernwaarde van veganwear.nl en het management.