RUILEN EN RETOURNEREN

Het is altijd vervelend als een product niet goed past of niet aan je verwachtingen voldoet. Dat begrijpen wij volledig! Natuurlijk kun je bij ons je producten ruilen en retourneren. Om dit zo vlot en efficiënt mogelijk te kunnen regelen vragen we je hierover contact op te nemen met onze klantenservice.

Omruilen

Wilt u uw bestelling omruilen? Dat kan in overleg. Stuur binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een mailtje naar info@veganwear.nl. Vermeld hierin:

  • uw bestelnummer
  • wat u terug wilt sturen
  • wat u daarvoor in de plaats zou willen ontvangen
  • waarom u het wilt omruilen

U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons bericht.

De kosten voor de retourzending producten die u wilt omruilen omdat ze niet goed passen komen voor uw eigen rekening. Wilt u graag uw bestelling terug sturen of ruilen voor een andere maat of ander product? Zodra de bestelling retour is ontvangen bij Veganwear wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. U kunt een nieuwe bestelling plaatsen met een nieuw bestelnummer. De verzendkosten bij het ruilen van producten zijn voor rekening van uzelf.

De geretourneerde producten mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en geen gebruikssporen vertonen. De producten, inclusief de verpakking, moeten weer aan iemand anders verkocht kunnen worden. Pas uw schoenen daarom op een zachte en schone ondergrond, bijvoorbeeld vloerbedekking.

Retourneren

Mocht u om wat voor reden dan ook uw bestelling willen retourneren, laat dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten. Stuur een mailtje naar info@veganwear.nl en vermeldt daarin:

  • uw bestelnummer
  • wat u terugstuurt
  • de retourreden

De geretourneerde producten dienen voorzien te zijn van uw adres en bestelnummer, mogen niet gebruikt of beschadigd zijn en geen gebruikssporen vertonen. De producten, inclusief de verpakking, moeten weer aan iemand anders verkocht kunnen worden. Pas je schoenen daarom op een zachte en schone ondergrond, bijvoorbeeld vloerbedekking.

Zodra de bestelling retour is ontvangen bij Veganwear wordt het aankoopbedrag teruggestort op uw rekening. Wanneer de retourzending onbeschadigd en compleet bij VeganWear.NL binnen is wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, teruggestort op uw rekening.