Vegan Ballerinas Kopen

Natuurlijke Vegan Ballerinas Kopen bij Veganwear. Een ballerina of flatje is een soort  instapschoen. Daarom lijken Ballerina’s op balletschoenen, het zijn echter geen sport of dans schoenen. De ballerina is een praktische, eenvoudige, en functionele damesschoen en is geschikt voor zowel formele en feestelijke gelegenheden als dagelijks gebruik. Wilt u voor de zomer nette schoenen die enigszins luchtig zijn, dan zijn deze vegan schoenen zeker wat voor u. Deze ballerina’s lopen heerlijk en zijn makkelijk om in te stappen. Ze passen onder vele verschillende kledingstijlen, of het nu een rok of een broek is het toont allemaal. Daarnaast zijn er enorm veel verschillende kleuren en modellen, voor een ieder wat wils. Deze ballerina’s online kopen in de webshop is dan ook veilig en snel geregeld.

Vegan Materialen

Alle Vegan Ballerina’s zijn gemaakt van natuurlijke materialen, hierbij valt te denken aan kurk, ananasbladeren (pinatex), linnen of biologisch katoen. Ook aan de details is gedacht, zo wordt er biologisch lijm en natuurlijk rubber gebruikt voor de zolen. Het verzenden van de schoenen gebeurd ook met zo kort mogelijke lijntjes, zo werken we allemaal een beetje mee aan een beter milieu!

 

Service van Veganwear

De bestellingen die u bij Veganwear.nl plaatst worden boven de € 80- gratis bij u thuis afgeleverd. Zo houden we het transport ook zo kort mogelijk. Uit ons assortiment kunt u de bestellingen doorgaans binnen 5 dagen thuis verwachten . Meestal leveren we sneller en al regelmatig binnen 24 uur. Voor vragen over uw, bestellingen of vragen hebt over producten of onze service kunt u terecht bij onze klantenservice.