Vegan herenschoenen

Vegan herenschoenen van Veganwear zijn moderne en strak vormgegeven schoenen volgens de laatste mode. Streng uitgezochte vegan schoenen die daarom voldoen aan alle veganistische eigenschappen. Hierdoor zijn alle vegan schoenen volledig diervriendelijk. En zijn er geen dierlijke materialen gebruikt om de  herenschoenen te maken. Daarom dragen alle schoenen de uitgebreide keurmerken van de welbekende organisaties zoals PETA. Ook wordt er bij de vegan herenschoen van Veganwear intensief gecontroleerd op de werkomstandigheden. Alle schoenen en producten zijn daarom dan ook gemaakt met in acht name van de eerlijke handels regels.

Vegan herenschoenen en de materialen

 

De materialen die gebruikt worden voor de vegan heren schoenen worden zorgvuldig uitgezocht. Enkele van deze materialen zijn, ananas bladeren, kurk, plastic gerecycled (PET), micro vezels en biologisch katoen, Daarom staan wij volledig garant voor natuurlijke en verantwoorde materialen die deze wereld een stukje beter maken. Zo geldt dit uiteraard voor alle materialen aan en in de kurk schoenen, ananas sneakers en vegan werkschoenen. Van de lijm, veters en de rubber zolen tot aan de verpakkingsmaterialen. Deze vegan fashion past dus geheel binnen een vegan lifestyle. En daarom geheel diervrij en niet nadelig voor het milieu, een wel overwogen en bewuste keuze. Draagt u binnenkort een paar duurzaam verantwoorde schoenen?

Service Veganwear

 

Het bestellen van de schoenen gaat geheel vanzelfsprekend in de online vegan winkel van Veganwear. Het betalen geschiedt over beveiligde verbindingen en met de betaalmethodes zoals u die gewend bent. Verzenden van de schoenen doen wij snel, altijd binnen 5 werkdagen en meestal binnen 48 uur. Dit doen we door de snelste en kortste route naar u toe te pakken. Daarom is het verzenden, wat in hergebruikt verpakkingsmateriaal gebeurt, zo dus snel en duurzaam bij u. Mocht u ons persoonlijk willen spreken dan kan dat op werkdagen tijdens kantooruren, wij staan altijd voor u klaar.