Vegan schoenen van Ananasleer

Ken je dit Vegan schoenen van Ananasleer?

Je bent tegen dierenleed, je leeft bewust en wilt je voetstap op deze aarde zo klein mogelijk houden. Overal om je heen zie je gevolgen van verkeerde materiaalkeuze, grondstoffen en de nadelen daarvan bij dieren en natuur, maar hoe doe je daar nu wat aan?

Schoenen van ananasleer zijn een uitmuntend voorbeeld van hoe het ook kan. Ananasleer wordt gemaakt uit bladeren en is een restproduct van de ananasteelt. Schoenen van ananasleer zijn vrij van dierlijke materialen, zijn volledig organisch en dragen bij aan het welzijn van de boeren in de Filipijnen. De schoenen die met de hand gemaakt worden in Portugal voldoen aan een hoge kwaliteit en alle mogelijke vegan keurmerken.

Vegan schoenen atelier

Vegan Schoenen Atelier

Een kijkje in hoe schoenen “Vrij van dierlijke materialen en dierenleed” handmatig worden gemaakt.
Vakmensen die met vakkennis, passie en een enorme toewijding al generaties schoenen maken die aangeboden worden bij https://veganwear.nl
Wij mochten een kijkje nemen en hebben een compilatie mogen maken over dit fantastische proces.
Zo ziet u hoe vakmanschap en natuurlijke materialen zorgen voor deze A kwaliteit vegan schoenen.

Geplaatst door Veganwear.nl op donderdag 3 augustus 2017

Door schoenen te dragen van ananasleer draag je bij aan minder dierenleed, een schoner milieu en een eerlijke verdeling. Hoe mooi is dat?

Daarnaast zijn de schoenen ontworpen door top ontwerpers waardoor de modellen horen tot het topsegment binnen de vegan fashion. Deze schoenen passen dan ook volledig binnen een vegan lifestyle.

Op https://veganwear.nl wordt een uitgebreide collectie van schoenen uit ananasleer aangeboden, daarnaast zijn er ook schoenen te vinden van kurk, hout, linnen, biologisch katoen en microvezels.
Naast de schoenen zijn er ook portemonnees, riemen en tassen gemaakt van deze fantastische materialen. Kortom een uitgebreid assortiment vol met bewuste keuzes.