Vegan Slippers

Wat zijn vegan slippers? Waar zijn vegan slippers van gemaakt?  Slippers zijn geen sneakers en geen schoenen alhoewel we de sandalen er wel bij gezet hebben. Slippers zijn één van de oudste schoeisels die er zijn en werden ver voor de Egyptenaren en de Romeinen al gedragen. Ze zijn plat en u stapt er makkelijk in en uit. Sommige slippers hebben nog een oogje voor de grote teen voor extra begeleiding. Alle slippers zijn ervoor gemaakt om de onderkant van uw voet te beschermen dus bij uitstek geschikt voor de zomer vanwege hun open bovenkant. Slippers draagt u op het strand of onder een mooie rok of broek, eigenlijk passen nette slippers overal onder.

Materialen

 

Een vegan slipper wordt gemaakt van materialen die volledig diervrij zijn. Daarom zijn de materialen ook erg belangrijk en worden deze daarom met zorg uitgekozen. Een vegan slipper mag niet zomaar vegan genoemd worden. Materialen zoals kurk en Piñatex maar ook zeker Micro vezels zijn vegan gecertificeerd. Bij alle vegan slippers wordt er daarnaast ook intensief gecontroleerd op de montage materialen zoals de lijm of de stikgaren, die daarom ook volledig vegan zijn. informatie daarover vind u ook rechtsboven in het menu. Daarnaast wordt er voor de zool ook alleen maar gebruik gemaakt van natuur rubber of gerecyclede materialen. Kortom alles aan de schoen is vegan en vrij van dierenleed.

U als Consument

 

U als consument kan ook rekenen op een vegan benadering van uw verkoper. Zo versturen wij met gerecyclede verpakking en houden we het transport naar u zo kort en snel mogelijk. Dat is meestal binnen 48 uur en zeker binnen vijf werkdagen. Mocht u ons nog willen spreken dat kan, onze vriendelijke klantenservice staat op werkdagen altijd  voor u klaar. Zo zetten we allemaal ons mooiste beentje voor “Samen voor een betere Wereld”