Vegan Werkschoenen

Vegan Werkschoenen met een strenge ISO norm certificatie. Veganistische werkschoenen zijn van de beste kwaliteit materialen gemaakt en daarom duurzaam en natuurlijk. Materialen zoals Micro suède en natuurlijk rubber. Voorzien van een composiet neus zoals tegenwoordig verplicht is. De vele modellen in de online vegan shop laten zien dat er veel mogelijk is, en dat vegan schoenen niet meer achterlopen op de mode. Bij deze vegan schoenen krijgt een extra paar inlegzolen die special ontwikkeld zijn door Eco-OrthoLite®. Deze inlegzolen absorberen de trillingen zijn wasbaar en ventileren, daarnaast elimineren ze vervelende luchtjes zodat ze fris blijven lopen.De veganistische schoenen van veganwear dragen bij aan een beter milieu en verminderen dierenleed.

Werkschoenen S3

Om werkschoenen aan de strengste normen te willen laten voldoen gelden de volgende normen:

  • De schoen zijn voorzien van een  composite of Alumium veiligheidsneus, en geven een uitstekende bescherming tegen vallende zware voorwerpen en de indeuk weerstand moet voldoen is tenminste 200 Joule
  • De schok demping achter in de hak moet volgens de EN 345 standard minimaal 200 Joule zijn.
  • De Antistatisch eigenschappen dienen aanwezig te zijn.
  • De energie dient via de hak afgevoerd te worden..
  • De hiel diend gesloten te zijn
  • De schoen moet waterafstotend zijn en geen vocht binnen laten.
  • perforatie veilige veiligheidszool van composiet of kevlar

Service van veganwear.nl

Wij streven ernaar uw schoenen binnen 48 uur te bezorgen bij u thuis, zodat u er snel van kan genieten. Daarnaast wordt er boven de €80.- gratis bezorgd. Uw schoenen worden verpakt in natuur neutrale verpakking. Mocht u nog vragen of advies nodig hebben onze klantenservice staat altijd voor u klaar.