Wat is vegan?

Wat is vegan? Een veganist of een veggie is iemand die geen dierlijke producten, maar vegetarisch consumeert en wordt ook wel vegetariër genoemd. Dit geldt niet alleen voor cake en pasta maar echter ook voor schoenen, producten en materialen. Dit geldt dus ook voor eieren en honing. Alle producten zijn diervrij en diervriendelijk. Een nieuwe bekende term is de flexitariër, een groeiende groep mensen die bewuste keuzes maken. Daardoor bewuster consumeren maar niet geheel diervrij. Veganistisch is eigenlijk plant georiënteerd hierom zijn alle producten in de online webshop voorzien van een vegan logo. Zodat ze geschikt zijn voor een veganistische lifestyle.

Wat is vegan?

Vegan Producten

 

Veganistische producten zijn er te kust en te keur. Echter, sommige artikelen zijn nog wat schaars maar steeds beter verkrijgbaar. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook schoenen, sneakers, slippers, portemonnees, hoeden en accessoires. Er is voor de easy veganist nu de vegan online shop van veganwear.nl vol met shoes and fashion. De groene schoenen en producten dragen allemaal een keurmerk. Keurmerken zoals PETA en Diervrij, zo bent u verzekerd van van een dierenleed vrij product. Zodat u stap voor stap kan bijdragen aan een diervriendelijker en schonere omgeving. De producten kenmerken zich niet alleen vanwege de materiaal keuze. Echter ook omdat er veel breder met de omgeving en de invloed daarop wordt rekening gehouden. Zo wordt er bijvoorbeeld ook gelet op de werkomstandigheden en de verpakkingsmaterialen. En wordt het transport naar u als consument zo kort  mogelijk gehouden.

Vertaling Vegan

 

De vertaling naar vegetariër vindt zich blijkbaar in een paar kernpunten. Een bewust productie proces en een bewuste keus voor materialen. Materialen zoals kurk, micro vezel en Piñatex ananasleer en zoals u ziet voor een grootste deel plant based. Veel informatie over deze materialen is te vinden op deze website en op het Vegan Blog. Onze klantenservice staat op werkdagen dan ook altijd voor u klaar.