Vegan sandaal Clau Black

 

Gebruikte materialen vegan sandaal Clau Black:

 

  • Materiaal bovenkant: Piñatex
  • Voering: ademende en anti-allergene Microvezel
  • Binnenzool: geagglomereerd karton
  • Hak: plastic met Piñatex coating
  • Zool: Rubber

Ecologisch en CO2-neutraal productie proces.

Verkrijgbaar in de maten 36 – 46

 

Kleur: Zwart Piñatex

De textiel-keten is van de herkomst van de vezels tot en met het fabriceren van het eindproduct volledig traceerbaar!

Wissen

 95,00

Vegan sandaal Clau Black

Wanneer u een elegante sandaal zoekt voor de lente- en zomermaanden biedt de Vegan sandaal Clau Black wellicht hetgeen u zoekt. Deze sandaal staat prachtig onder een mooie jurk of rok en heeft dan ook een speelse uitstraling. Dit komt door door de slierten aan de bovenzijde van de sandaal. De sandaal heeft een hak van 4 centimeter hoog, waardoor de sandaal erg vrouwelijk staat. Ideaal voor naar uw werk, de studie of een feestje! Wij leveren dit model sandaal in de maten 36 tot en met 42. De sandaal maakt onderdeel uit van de collectie van het veganistische merk NAE-Vegan. Waarmee aangetoond wordt dat dit model sandaal bijdraagt aan een dier- en milieuvriendelijkere wereld.

Sandaal van ananas

Het feit dat deze sandaal aansluit bij een vegan lifestyle blijkt onder meer uit het feit dat de bovenzijde van deze schoen gemaakt is van piñatex. Piñatex is een bijproduct van de ananasteelt en zit in de bladeren van ananassen. Hierdoor hoeven er geen extra water, mest of pesticiden gebruikt te worden om deze sandaal te kunnen produceren.

Naast het piñatex voor de bovenzijde van de Vegan schoen wordt voor de voering gebruik gemaakt van ademende en anti-allergene microvezel. Bij de CO2-neutrale productie van de binnen- en buitenzool wordt gekozen voor het gebruik van geagglomereerd karton en rubber. De hak is gemaakt van plastic met een piñatex coating.

Vragen over deze elegante vegan sandaal?

Wilt u meer weten over de elegante vegan sandaal of onze vegan producten in het algemeen? Onze klantenservice is tijdens kantoortijden te bereiken per telefoon of per mail. Mocht u de sandaal direct willen bestellen? Wij proberen dan deze schoen binnen vijf werkdagen bij u thuis af te leveren. Zo kunt u de schoen vrijwel meteen dragen! Voor het verzenden van deze fraaie schoenen brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vegan sandaal Clau Black”